HTML

Mocsok Macsó Meséi

Egy puncivadász élete és gondolkodása

Friss topikok

  • Édesem: Szerettem volna azt írni, hogy nincs igazad.:))) Aztán rájöttem, ha most ezt írnám, az volna a haz... (2011.07.24. 18:13) Három típusú nő létezik

Linkblog

Három típusú nő létezik

Line24 2009.11.17. 21:30

Helló, mindenki! Itt Mocsok Macsó jelentkezik! Bevallom, mert egyenes vagyok és egyáltalán nem szégyelem: egy tipikus nőfaló vagyok. 

Véleményem szerint három típusú nő létezik a világon - és ezen szabály alól nincs kivétel! Nehéz lesz ezt tudomásul venni egyes hölgyeknek, mert elég kegyetlenül hangzik és teljesen elüt az ő gondolkodásmódjuktól, ám teljesen passzol a férfiakéhoz! Igen, így gondolkoznak a pasik, ilyen egyszerűen, ilyen kegyetlenül, ilyen lényegretörően. Maximum vannak ők olyan taktikusak, kultúráltak, hogy ezt nem verik nagydobra és a romantikus filmekből tanult maszlaggal kábítják el az ellenkező nemet.
Én sem villogok ezzel, nem így kezdem (s nem is ezzel fejezem be, csak ha nagyon értetlen a delikvens) a randijaimat, ám már régen felismertem ezt a szabályt. Ha szórakozóhelyen, utcán, buliban, koncerten, munkahelyen meglátok egy új nőt egy szempillantás alatt, de legkésőbb az első mondatai után be tudom sorolni e három kategória egyikébe:

- A lényegtelen. Ezek a ronda, hülye, öreg, állandó kapcsolatába végérvényesen beleragadt, időt, energiát egyáltalán meg nem érő puncisok hosszú sora. Sajnos sok van belőlük, ők alkotják a nagy szürke masszát...

- Akivel szívesen lefekszek. Kellemes külsejű, érdekes, szexuális vad kisugárzású, érzékeimet felkorbácsoló, de alapvetően üres lelkű, avagy idegesítő, feszültséget keltő, butaságával taszító, de a seggével vonzó, kipróbálásra alkalmas, de az igazi kategóriájába bele nem férő csajok tartoznak ide. Klasszikusan unalmas jelzővel illetve őket: az egyéjszakások. Akiket a farkam választ ki, de rám hagyja a munka nagyját, a beszélgetést...

- Akik mellett szívesen felkelek. Velük már több időt is eltöltök. Nem untatnak, okosak, érdekes személyiségűek, puncijuk mellett még a gondolataikban is szívesen turkálok. Mondhatni úgy, hogy ők az egész hétvégések: szinte már járok velük. Jó programokra cippelem el ezeket a lányokat, vacsora közben is jó eszmefuttatásokat abszolválunk, nem égő velük megjelenni társaságban, haverok is irigykedve szemlélik. 

E három kategóriát ismeri az összes férfi és tudja azt már a kezdeteknél, hogy melyikbe esik bele a kiszemelt lány. De még ha a középsőbe esnél is - tisztelt úrihölgy -, akkor is úgy fog udvarolni neked a lovagod, mintha reggel szívesen kelne fel melletted! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mocsokmacsomesei.blog.hu/api/trackback/id/tr371510159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Édesem 2011.07.24. 18:13:55

Szerettem volna azt írni, hogy nincs igazad.:)))
Aztán rájöttem, ha most ezt írnám, az volna a hazugság.:)
Bár talán annyi, hogy a szürke massza sem egyértelműen szürke massza, hisz valaki otthon talán épp őket tartja a világ legszebb asszonyának.
süti beállítások módosítása